My Cart

Close
Gratis levering på ordrer over €80
Vi er June Label og vi ændrer verden
JUNE_Icon_Top_Menu
JUNE_Icon_Top_Search
JUNE_Icon_Top_Search
JUNE_Icon_Top_Bag
JUNE_Icon_Top_Bag
JUNE_Icon_Top_Search

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi respekterer dit privatliv.

Denne side forklarer, hvordan dine data bruges på June Label, giver dig oplysninger om de personoplysninger, vi indsamler, hvordan vi holder dem sikre, og hvordan vi sikrer, at opretholde kunders privatliv. Politikken beskriver også dine rettigheder vedrørende de personlige oplysninger, vi har om dig.

Denne politik gælder for enhver kunde, der har foretaget et køb fra vores butik, eller som bruger nogen af ​​vores produkter eller tjenester, eller enhver besøgende i vores webshop, herunder dem på mobile enheder. Politikken indeholder oplysninger om:

  • DE PERSONLIGE DATA, VI SAMLER
  • SÅDAN BRUGER VI PERSONLIGE DATA
  • HVOR DINE PERSONLIGE DATA ER DELT
  • OVERFØRELSE AF PERSONDATA
  • BRUG AF COOKIES
  • SÅDAN BESKYTTER VI PERSONLIGE DATA
  • HVOR LANG TID OPBEVARER VI PERSONDATA
  • DINE RETTIGHEDER
  • JURIDISK GRUNDLAG TIL BRUG AF PERSONDATA
  • SÅDAN KONTAKTER DU OS
  • LINKS
  • POLITIKOPDATERINGER

HVEM VI ER

Dit privatliv og sikkerheden for dine personlige data er af største betydning for os, og vi er forpligtet til at tjene og opretholde tilliden hos alle kunder og besøgende til vores websted ved at holde dine personlige data sikre og respektere din ret til privatliv.

Vi håndterer altid personoplysninger retfærdigt og lovligt, og vi forpligter os også til gennemsigtighed vedrørende de data, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem.

Vi lejer eller bytter aldrig dine personlige data til andre organisationer.

DE PERSONLIGE DATA, VI SAMLER

Vi indsamler muligvis følgende oplysninger om dig:

  • navn
  • alder eller fødselsdato
  • køn
  • kontaktoplysninger (f.eks. post-, fakturerings- og forsendelsesadresser, telefonnummer og e-mail-adresse)
  • oplysninger om køb og bestilling
  • oplysninger om de tjenester, vi har leveret til dig
  • din browseraktivitet på vores websteder
  • loginoplysninger for konto, herunder brugernavne og adgangskoder
  • din bankkonto eller betalingskortoplysninger, når du foretager et køb eller bestiller vores tjenester
  • dine præferencer for kommunikation og marketing
  • dine præferencer, interesser, feedback og undersøgelsessvar
  • placering
  • IP-adresse
  • korrespondance og kommunikation med vores team
  • offentligt tilgængelige personoplysninger, herunder oplysninger, du har delt via offentlige platforme og sociale medier.

Vores websteder er ikke beregnet til brug af børn. Vi indsamler eller gemmer ikke bevidst data vedrørende børn.

Ovenstående liste over datatyper, som vi indsamler, er ikke udtømmende, og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at indsamle yderligere data til de formål, der er beskrevet i denne politik og/eller for at give dig visse produkter og tjenester.

Data indsamles på forskellige måder. Vi kan indsamle nogle af dataene direkte fra dig, foreksempel når du sender en e-mail til kundeservice eller opretter en June Label konto. Andre personoplysninger indsamles indirekte, f.eks. din browserhistorik eller købsaktivitet på vores webshop. Vi kan også indhente personlige oplysninger fra tredjeparter, der har dit udtrykkelige samtykke til at videregive dine oplysninger til os eller fra offentligt tilgængelige kilder.

SÅDAN BRUGER VI PERSONLIGE DATA

De oplysninger, vi indsamler, kan bruges til at:

  • sende dig produkter og eller levere andre tjenester
  • behandle webordrer
  • acceptere betalinger eller tilbagebetalinger
  • administrere enhver af de konti, du har registreret hos os
  • administrere eventuelle belønnings- eller loyalitetsprogrammer, du har tilsluttet dig
  • bekræfte din identitet – vi bliver nødt til at sikre os, at vores kunder er ægte
  • opdage og/eller forhindre kriminalitet eller bedrageri og lignende formål
  • køre statistiske analyser
  • foretage markedsundersøgelser
  • hjælpe os med at forstå mere om dine behov som kunde
  • personliggøre shoppingoplevelsen og skræddersy vores websted til dig
  • forbedre vores tjenester, butikker, apps og websteder
  • kontakte dig om produkter og tjenester
  • oprette online annoncekampagner
  • hjælpe med at besvare dine spørgsmål og løse problemer
  • administrere kundeserviceinteraktioner med dig

Vi bruger kun personlige data til marketingformål med dit udtrykkelige samtykke. Vi kan få dit samtykke via mail, e-mail, SMS eller tekstbeskeder, online eller på sociale medier, via app -push -meddelelser eller andre elektroniske midler, og vi tilstræber kun at opdatere dig om de produkter og tjenester, du er interesseret i, eller som er relevante .

Du kan til enhver tid ændre dine marketingpræferencer. Du har altid ret til at fravælge at modtage reklamekommunikation når som helst. For at gøre dette kan du:

  • redigere marketingpræferencer i dine kontoindstillinger
  • klikke på "afmeld" i vores e-mails
  • kontakte os (se SÅDAN KONTAKTER DU OS )

Hvis du fortæller os, at vi ikke må, sender vi dig ikke marketingkommunikation, men vi vil fortsat holde kontakten for lejlighedsvis servicerelaterede meddelelser.

Under tilmeldingen af vores nyhedsbrev indsamler vi personlige oplysninger. Den information bruger vi til at: fortælle dig om vores tilbud, produkter og tjenester; kontakte dig, hvis vi har brug for det, anmode om eller levere yderligere oplysninger; administrere vores optegnelser for at holde dem korrekte og ajourførte; og sørge for, at du er tilfreds med vores tjenester. For at gøre dette samarbejder vi med en tredjepartsudbyder, Klaviyo, om at levere vores nyhedsbreve. Vi indsamler statistik om åbning af e-mails og klik ved hjælp af branchestandardteknologier for at hjælpe os med løbende at overvåge og forbedre vores nyhedsbrev. For mere information om dette, se Klaviyo's meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på linket "afmeld" i sidefoden af ​​vores e-mails eller ved at kontakte os (se SÅDAN KONTAKTER DU OS ).

Hvis du deltager i et af vores loyalitets- eller belønningsprogrammer, indsamler vi muligvis data direkte fra dig samt analyserer din browsing og købeaktivitet online og dine svar på marketing kommunikation. Resultaterne af denne analyse sammen med andre demografiske data hjælper os med at personliggøre de oplysninger og tilbud, vi sender til dig, gøre vores kommunikation mere relevant for dig, og forstå mere om dig som kunde. Vi bruger en kombination af software og anden teknologi (automatiseret behandling) til at få dette til at ske.

Efter at have besøgt vores websted modtager du muligvis personlige annoncer fra June Label, mens du besøger andre websteder. Enhver sådan reklame vil vedrøre de produkter, du har set, mens du har besøgt vores websteder på din computer eller anden enhed. Vi bruger specialiserede udbydere til at køre disse annoncer ved hjælp af 'cookies' placeret på din computer eller andre enheder (yderligere oplysninger om brugen af ​​cookies findes i BRUG AF COOKIES sektionen, inklusiv oplysninger om, hvordan du ændrer dine browserindstillinger og deaktiverer cookies.

Vi bruger også tjenesteudbydere, f.eks. Google Analytics, til at indsamle internetlogoplysninger og detaljer om besøgendes adfærd, mens de er på vores websted, så vi bedre kan forstå, hvordan besøgende bruger vores websted og webshop. Disse oplysninger behandles kun på en måde, der ikke afslører kundeidentitet.

HVOR DINE PERSONLIGE DATA DELES

Vi arbejder med forskellige partnere, herunder leverandører, tjenesteudbydere og bureauer. Der kan være tidspunkter, hvor vi skal dele dine personlige oplysninger med dem for at levere og forbedre vores tjenester. Vi vil dog kun gøre det, hvis og når de opfylder vores standarder for behandling af data og har bekræftet, at de har passende databeskyttelse og sikkerhedskontrol på plads. Vi deler kun oplysninger, der er nødvendige for, at de kan levere tjenester til os eller direkte til dig, og vores aftaler med disse partnere forhindrer dem i at bruge dine personlige oplysninger til andre formål.

Vores partnere inkluderer:

  • Leverandører - at levere produkter og tjenester på vores vegne
  • Forsendelsespartnere - for at sikre, at du modtager de produkter, du har bestilt
  • Betalingsudbydere - til at håndtere betalings- og administrationsbetalinger
  • Marketingpartnere - for at hjælpe med at administrere vores elektroniske kommunikation med dig
  • IT-organisationer - for at understøtte vores websteder og it-systemer

Ellers videregiver vi ikke dine personlige oplysninger til andre.

Vi værdsætter vores kunders privatliv og sælger eller lejer ikke kundedata til andre organisationer til marketingformål.

OVERFØRSEL AF PERSONLIG DATA

Hvis du afgiver en ordre hos os, og du er uden for Danmark, overfører vi dine personlige oplysninger til Danmark. Selvom dine personlige data opbevares i danske datacentre, er det nogle gange nødvendigt for os at dele dine personlige oplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (eller EØS), så vi kan levere produkter og tjenester til dig, eller til at overføre dine personlige oplysninger til vores koncernselskaber, leverandører eller tjenesteudbydere baseret uden for EØS til de formål, der er beskrevet i denne politik. Dette vil normalt være tilfældet, når enten du, din leveringsadresse eller vores tjenesteudbydere er placeret uden for EØS.

Hvis dette sker, er dine personlige oplysninger fortsat underlagt en eller flere passende sikkerhedsforanstaltninger fastsat i loven. Vi vil sikre, at overførslen er i overensstemmelse med databeskyttelsesloven, og at dine personlige oplysninger er sikre. Vores standardpraksis er at bruge 'standard databeskyttelsesklausuler' til sådanne overførsler eller sikre, at vores leverandører tilmelder sig en uafhængig fortrolighedsordning (f.eks. den amerikanske 'Privacy Shield' -ordning). Disse metoder er blevet godkendt af tilsynsmyndigheder for at sikre, at der er tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger på plads.

BRUG AF COOKIES

Vi bruger cookies på vores websteder til at indsamle data.

Data indsamlet af cookies omfatter browsing og købeadfærd for besøgende og kunder på vores websted. Eksempler omfatter oplysninger om sidevisninger, købte produkter og kunderejsen på og omkring vores websteder.

Yderligere oplysninger er beskrevet nedenfor i vores cookiepolitik.

SÅDAN BESKYTTER VI PERSONLIGE DATA

Vi er 100% engagerede i at holde dine data sikre. Vi anvender de passende sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine personlige oplysninger, herunder:

  • kryptering af data
  • sikkerhedskontrol for at beskytte vores systemer mod eksterne angreb
  • adgangskontroller til vores informationssystemer
  • logisk adskillelse af vores systemer og oplysninger
  • penetrationstest af systemer
  • politikker for intern informationssikkerhed
  • uddannelse af persondata og informationssikkerhed for vores medarbejdere
  • sikkerhedsvurderinger af alle vores tjenesteudbydere, der kan håndtere dine personlige oplysninger
  • ikke at bede dig om dine adgangskoder;
  • rådgiver dig om aldrig at indtaste dit kontonummer eller din adgangskode i en e-mail, eller efter at have fulgt et link fra en e-mail.
  • sikkerhedskontroller for at beskytte vores informationssystemer mod eksterne angreb
  • adgangskontroller til vores informationssystemer
  • logisk adskillelse af vores systemer og oplysninger

Vi vil aldrig bede dig om dine adgangskoder, eller om at bekræfte dit kreditkort eller betalingsoplysninger via e-mail.

Vi anbefaler følgende trin for at beskytte dine data:

  • del ikke din kontos adgangskoder
  • opdater din adgangskode ofte
  • brug en anden adgangskode til de websteder og konti, du har, og bruger på tværs af internettet
  • del ikke dit kontonummer eller din adgangskode via e-mail eller efter at have fulgt et link fra en e-mail

HVOR LANG TID OPBEVARER VI PERSONDATA

Medmindre lovgivningen kræver det, opbevarer vi ikke kundedata i længere tid end nødvendigt til de fastsatte formål beskrevet i denne politik.

Forskellige typer data gemmes i forskellige tidsrum, men seks år er den længste tidsramme, vi normalt har personlige data.

DINE RETTIGHEDER

Du har mange rettigheder relateret til dine personlige data:

Du har ret til at blive informeret om visse detaljer om behandlingen af ​​dine data (som denne meddelelse).

Du har ret til at modtage en kopi af personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan modtage disse data ved at kontakte os.

Du har ret til at rette de personoplysninger, vi behandler om dig, hvis du ser, at det er unøjagtigt

Du har ret til at trække dit samtykke tilbage, så hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle personoplysninger til et bestemt formål, kan du trække sådant samtykke tilbage.

Du har ret til at slette hvis:

  • personoplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet til;
  • din særlige situation giver dig ret til at gøre indsigelse mod behandling på grund af legitim interesse (se mere nedenfor);
  • behandling af personoplysninger har været ulovlig; eller
  • der er en juridisk forpligtelse i henhold til EU eller dansk lov til at slette dataene.

Du har ret til at bede os om at begrænse behandlingen af dine data, hvis:

  • de personlige data, vi har om dig, er unøjagtige;
  • behandlingen er ulovlig, og du beder os om at begrænse brugen af ​​personoplysninger i stedet for at slette dem;
  • vi ikke længere har brug for personoplysningerne til behandlingens formål, men hvis vi stadig har brug for dem til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav eller
  • du har gjort indsigelse mod behandlingen, der hævder, at det juridiske grundlag for legitim interesse er ugyldigt og venter på verifikation af dette krav.

Du har ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af dine data, hvis:

  • du kan vise, at dine interesser, rettigheder og friheder vedrørende personoplysningerne opvejer vores interesse i at behandle dine personoplysninger; eller
  • vi behandler dine personoplysninger til direkte marketingformål.

Bemærk venligst, at de samme personoplysninger om dig kan bruges til mere end ét formål, så hvis du gør indsigelse mod brugen af ​​nogle oplysninger til et bestemt formål, vil de samme oplysninger stadig kunnne bruges til et andet formål, som vi har forklaret dig ovenfor.

Du har ret til dataportabilitet :

  • for personlige data, som du har givet os; og
  • hvis det juridiske grundlag for behandling af personoplysninger er opfyldelse af kontrakt eller samtykke.

Vi sender en kopi af dine data i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til dig.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, skal du sende os en e-mail på hello@junelabel.com

DET JURIDISKE GRUNDLAG TIL BRUG AF PERSONDATA

Vi er forpligtet til at angive det juridiske grundlag for vores 'behandling' af personoplysninger.

Vi indsamler og bruger dine personlige data, fordi det er nødvendigt:

  • for vores legitime interesser (som beskrevet nedenfor)
  • for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser til at levere produkter og tjenester
  • for at udøve vores kontraktlige rettigheder og retsmidler
  • for at overholde vores juridiske forpligtelser

Generelt er vi kun afhængige af samtykke som retsgrundlag for brug af dine personoplysninger i forbindelse med afsendelse af direkte marketingkommunikation til dig via e-mail. Du har ret til at trække samtykke tilbage til enhver tid, og hvor samtykke er det eneste juridiske grundlag for behandling af dine personlige oplysninger, vil vi ophøre med at behandle data, når samtykket er trukket tilbage.

Normalt er det juridiske grundlag for at bruge dine personlige oplysninger, at det er nødvendigt for vores legitime interesser.

Dette inkluderer:

  • salg og levering af produkter og tjenester til vores kunder
  • behandling af ordrer og håndtering af henvendelser fra vores kunder
  • håndtering af returneringer og refusioner
  • beskyttelse af vores kunder, medarbejdere og andre personer
  • promovering, markedsføring og reklame for vores produkter og tjenester
  • sende reklamekommunikation, der er relevant og skræddersyet til individuelle kunder
  • administration af belønnings- eller loyalitetsordninger
  • forståelse af vores kunders adfærd, aktiviteter, præferencer og behov;
  • forbedring af eksisterende produkter og tjenester
  • udvikling af nye produkter og tjenester
  • overholde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser;
  • forebygge, efterforske og opdage kriminalitet, bedrageri eller antisocial adfærd
  • håndtering af kundekontakter, forespørgsler, klager eller tvister
  • håndtering af forsikringskrav fra kunder
  • træffe passende retssager mod tredjemand
  • håndtering af juridiske krav eller lovmæssige handlinger, der er truffet mod os
  • opfylder vores pligter over for vores kunder, kolleger, aktionærer og andre interessenter

    SÅDAN KONTAKTER DU OS

Vi vil altid gerne høre fra dig - især hvis du føler, at vi har svigtet dig eller kunne gøre det bedre.

Hvis du har spørgsmål til vores fortrolighedspolitik, har feedback, du gerne vil dele med os, ønsker at udøve nogen af ​​dine rettigheder vedrørende personlige data, eller ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os.

Kontakt vores privatlivsteam på hello@junelabel.com eller kontakt kundeservice via June Label hjemmesiden. Eller mail os på:

June Label IVS
Kompagnistræde 11,
1208 Copenhagen K,
Danmark

Hvis du på nogen måde er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du altid indgive en klage til de danske databeskyttelsesmyndigheder.


Tekstmarkedsføring og meddelelser

 
Ved at abonnere på tekstmeddelelser accepterer du at modtage tilbagevendende automatiske marketingmeddelelser på det angivne telefonnummer. Samtykke er ikke en betingelse for køb. Svar STOP for at afmelde. HJÆLP til hjælp. Besked & Datatakster kan gælde. For flere oplysninger, se persondatapolitik og betingelser.
 


LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER

Vi samarbejder muligvis med pålidelige serviceudbydere for at gøre yderligere produkter og tjenester tilgængelige for dig og kan nogle gange give dig links til andre websteder, der ikke er under vores kontrol. I disse tilfælde er vi ikke ansvarlige over for dig for eventuelle problemer med deres brug af dine personlige oplysninger, webstedsindhold eller de produkter og tjenester, der tilbydes eller leveres til dig af disse websteder. Disse websteder ejes og drives ikke af os, og de er ansvarlige for behandling af personoplysninger i overensstemmelse med deres egne fortrolighedspolitikker. Vi anbefaler, at du læser fortrolighedspolitikken og vilkårene og betingelser på hvert websted for at se, hvordan dine personlige oplysninger vil blive brugt.

POLITIKOPDATERINGER

Denne politik blev sidst opdateret Oktober 2021.

 

COOKIE POLITIK

HVAD ER COOKIES?

Vores websteder, som de fleste andre, bruger cookies til at indsamle oplysninger.

Cookies er datafiler, der indeholder små mængder information, som placeres på din computer eller andre enheder via din webbrowser, når du besøger vores websteder. Dette sendes derefter tilbage til vores websteder af din browser og bruges til at "huske" din computer eller enhed.

Cookies bruges på alle versioner af vores websteder og i vores webstedsapplikationer. Cookies er designet til at gøre din computer eller enhed i stand til at huske noget, du har gjort inden for det websted (f.eks. at huske, at du har logget ind, eller hvilke knapper du har klikket på) og er vigtige for effektiv drift af vores websteder og for at hjælpe dig med at shoppe online. De bruges også til at skræddersy produkter og tjenester, der tilbydes og annonceres for dig, både på vores websteder og andre steder.

For at udnytte vores websteder fuldt ud og handle online skal cookies være aktiveret i din webbrowser. Hvis du ikke accepterer eller deaktiverer cookies, så fungerer visse funktioner på vores websteder ikke. Du vil stadig kunne gennemse vores websteder, men kan ikke shoppe online.

Cookies, der er gemt på din computer eller andre enheder, når du besøger vores websteder, er enten designet af os eller på vores vegne og er forpligtet til at give dig mulighed for at lave køb på vores websteder eller af tredjeparter, der deltager sammen med os i marketingprogrammer, eller som leverer webbannerannoncer eller andre tjenester til dig på vores vegne.

HVILKE OPLYSNINGER SAMLER COOKIES?

Der findes mange typer cookies, og hver indsamler oplysninger om browsing og købsadfærd, når du søger og handler på vores websted. De indsamlede oplysninger omfatter sider, bestilte produkter og din samlede rejse rundt i webshoppen.

Her er nogle af hovedtyperne af cookies nedenfor:

Godkendelsescookies

Bruges til at identificere, om du er logget ind som bruger eller ej. Disse hjælper vores websted med at vide, hvilke oplysninger der skal vises, eller vide om den skal bede dig om at logge ind.

Session Cookies

Disse cookies varer kun så længe du har været på vores websted og slettes typisk automatisk, når du lukker din webbrowser.

Vedvarende cookies

Vedvarende cookies forbliver, når du er færdig med at browse, så hvis du besøger et websted og derefter vender tilbage senere, husker webstedet dig som en besøgende.

Førsteparts-cookies

Angivet af domænet (eller underdomænet) for vores websteder i din webbrowser.

Tredjepartscookies

Angivet af et andet domæne end det websted, du besøger, og bruges af forskellige årsager.

 

June Label bruger ikke cookies til at indsamle eller registrere oplysninger om dit navn, kontaktoplysninger eller kreditkortoplysninger.

Vi kontrollerer ikke de oplysninger, som tredjepartscookies indsamler eller gemmer, og heller ikke hvordan de er indstillet. Vi accepterer ikke noget ansvar i forbindelse med tredjepartscookies. Besøg venligst det relevante websted for mere information om, hvad disse tredjeparter gør med cookies, og lær, hvordan du kan administrere dem. Tredjeparts cookies kan omfatte sociale netværkssider, f.eks. Facebook og Twitter. Hvis du deler indhold på denne måde, sender det sociale netværk muligvis cookies til din browser.

 

COOKIE LISTE
 

Husk at fjernelse eller blokering af cookies kan påvirke din brugeroplevelse negativt, og at dele af vores websted muligvis ikke længere er fuldt tilgængelige.

Vi bruger følgende cookies til at optimere din oplevelse på vores websted og til at levere vores tjenester.
 

COOKIES NØDVENDIGE TIL FUNKTIONEN AF BUTIKEN

Navn Funktion
_ab Anvendes i forbindelse med adgang til admin.
_secure_session_id Anvendes i forbindelse med navigation gennem en butiksfacade.
cart Anvendes i forbindelse med indkøbskurv.
cart_sig Anvendes i forbindelse med checkout.
cart_ts Anvendes i forbindelse med checkout.
checkout_token Anvendes i forbindelse med checkout.
secret Anvendes i forbindelse med checkout.
secure_customer_sig Anvendes i forbindelse med kunde-login.
storefront_digest Anvendes i forbindelse med kunde-login.
_shopify_u Bruges til at opdatere kundekontooplysninger.


RAPPORTERING OG ANALYTICS

Name Function
_tracking_consent Tracking-indstillinger.
_landing_page Tracking af destinationssider
_orig_referrer Tracking af destinationssider
_s Shopify analytics.
_shopify_fs Shopify analytics.
_shopify_s Shopify analytics.
_shopify_sa_p Shopify analytics vedrørende marketing & henvisninger.
_shopify_sa_t Shopify analytics vedrørende marketing & henvisninger.
_shopify_y Shopify analytics.
_y Shopify analytics.

 

I HVOR LANG TID BEHOLDES DENNE INFORMATION?

Hvor lang tid en cookie forbliver på din computer eller mobilenhed, afhænger af, om det er en "vedvarende" eller "session" cookie. Sessionscookies varer indtil du holder op med at browse, og vedvarende cookies varer, indtil de udløber eller slettes. De fleste af de cookies, vi bruger, er vedvarende og udløber mellem 30 minutter og to år fra den dato, de blev downloadet til din enhed.
 

HVORDAN HÅNDTERES COOKIES?

Du kan styre og administrere cookies på forskellige måder.

De fleste browsere accepterer automatisk cookies, men du kan vælge, om du vil acceptere cookies via dine browserkontroller, der ofte findes i din browsers menu "Værktøjer" eller "Indstillinger". For mere information om, hvordan du ændrer dine browserindstillinger eller hvordan du blokerer, administrerer eller filtrerer cookies, kan du finde i din browsers hjælpefil eller via websteder som www.allaboutcookies.org.
 

HVAD BRUGES COOKIES TIL?

De vigtigste grunde til, at vi bruger cookies er:

  • at genkende kunder og forstå deres browsing- og indkøbsadfærd
  • for at fuldføre ordrer og gennemføre onlinetransaktioner
  • til tekniske formål i forbindelse med betjening og navigation på webstedet
  • for at optimere vores websted og forbedre din shoppingoplevelse
  • for at levere tilpasset indhold, webbannerannoncer og målrettede opdateringer
  • til at administrere vores onlinekampagner, salg, kampagner og konkurrencer
  • for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for tredjemand og styre relationer med partnere

 

HVORDAN DEAKTIVERER ELLER SLETTER JEG COOKIES?

Hvis du vil deaktivere cookies, skal du ændre indstillingerne i din browser.

Denne proces afhænger af hvilken browser du bruger. Se efter din browsers 'hjælp' -menu for at finde ud af, hvordan du deaktiverer cookies eller ændrer cookieindstillinger.

Du kan også slette cookies gemt i din browser direkte fra dine browserindstillinger eller historik. Dette vil ikke deaktivere cookies eller forhindre nye cookies i at blive indsamlet i fremtiden. Bemærk, at sletning af en cookie i en browser eller enhed ikke automatisk sletter dem på dine andre enheder.

HVAD SKER DER HVIS JEG DEAKTIVERER COOKIES?

Dette varierer baseret på, hvilke cookies du deaktiverer. Vores websted fungerer muligvis ikke korrekt, hvis cookies ikke er accepteret, men du vil dog stadig kunne besøge og gennemse vores websteder, selvom nogle funktioner ikke er tilgængelige. Du vil ikke være i stand til at foretage køb, oprette en ny konto eller få adgang til en eksisterende konto.

Hvis du deaktiverer tredjepartscookies, vil du stadig kunne foretage køb på vores websted.

Hvis du deaktiverer alle cookies, vil det ikke være muligt at foretage et køb fra vores webshop.
 

FORCE MAJEURE

Force majeure opstår, når ydre kræfter eller omstændigheder i væsentlig grad forhindrer opfyldelsen af ​​en forpligtelse i henhold til aftalen. Eksempler omfatter, men er ikke begrænset til: ulykker, naturkatastrofer, strejker, personalesygdom, forstyrrelser i skibsfarten, energibegrænsninger, forbud, afviste tilladelser, import- og eksportrestriktioner osv. som ikke kunne have været rimeligt forudset, da aftalen blev indgået og som ikke kunne have været undgået eller overvundet. Dette gælder både June Label og June Label's underleverandører.

I tilfælde af force majeure udsættes etikettens forpligtelser. Hvis force majeure -perioden ikke er af midlertidig karakter, har du såvel som June Label ret til at annullere købsaftalen uden nogen form for betalingspligt. Sådanne foranstaltninger udføres ved at kontakte June Labels kundeservice.

 

UOVERENSSTEMMELSER

Hvis der skulle opstå uoverensstemmelser vedrørende disse vilkår og betingelser, bedes du kontakte June Label's kundeservice på hello@junelabel.com og forsøge at løse uenigheden gennem direkte kontakt som et første trin. En uoverenstemmelse, der opstår som følge af disse vilkår og betingelser, skal indbringes for retten på det sted, hvor tiltalte bor. Forbrugeren kan også i overensstemmelse med reglerne i den danske retsplejelov anlægge sag ved retten på det sted, hvor forbrugeren opholder sig.

 

COPYRIGHT

Alt indhold, der findes på vores webshop, er copyright-beskyttet og tilhører June Label. Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold, der findes på webshoppen, tilhører June Label. Downloadning af, udskrivning, kopiering og blogging om materiale på webshoppen er tilladt til dine egne personlige formål, dog ikke til kommercielle formål. Dette forudsætter, at materialet ikke ændres, og at alle intellektuelle ejendomsrettigheder forbliver forbeholdt June Label. At linke til vores webshop er tilladt. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af fotografier på vores webshop er ikke tilladt.

 

CONTROLLER AF PERSONDATA

June Label IVS

Kompagnistræde 11,

1208 Copenhagen K,
Danmark

E-mail: hello@junelabel.com

Virksomhedsregister: CVR/Central Business Register (Danmark)

Firmaets registreringsnummer: 39839245

momsregistreringsnummer: momsnr. DK39839245

Hello You!

Join our mailing list